vineri, 9 aprilie 2010

Detoxificarea de primăvară

Odată cu primăvara mult aşteptată, îşi pot face apariţia şi câţiva oaspeţi nedoriţi: astenia de primăvară şi diverse afecţiuni inflamatorii. Acestea sunt, pe de o parte, rezultatul sedentarismului din timpul iernii şi, pe de alta, al unei alimentaţii sărace în vitamine şi fibre.
Din aceste motive, detoxificarea este foarte importantă pentru organismul uman. Dacă se efectuează de câteva ori pe an, corpul va fi capabil să lupte mai eficient împotriva toxinelor, deoarece surplusul de alimente consumate în timpul lunilor de iarnă poate fi absorbit de organism, afectând producţia de energie şi deteriorându-ne sănătatea.
Toxinele pot pătrunde în corp din diferite surse, inclusiv pe cale respiratorie şi prin piele. Acestea provin din insecticide şi pot ajunge în alimente din aerul şi apa poluate, dar, de asemenea, pot fi cauzate de stres şi de un mod haotic de viaţă.
Pentru a ne menţine sănătatea, este vital să eliminăm regulat toxinele din organism. Există nenumărate metode de detoxificare a organismului: cure de slăbire, cure cu fructe, diete adecvate grupei sanguine, saună, consumul de suplimente alimentare, utilizarea anumitor plante medicinale, activitatea fizică etc.
CaliVita International vă oferă o gamă variată de suplimente alimentare concepute special pentru a veni în sprijinul procesului de detoxificare.
Consumaţi cel puţin 2,5 litri de apă zilnic! Circa 500 ml de apă se evaporă prin piele, iar restul de 2000 ml părăseşte corpul sub formă de urină, transpiraţie şi în urma altor funcţii biologice.
Această cantitate (2500 ml) trebuie să fie înlocuită, pentru menţinerea homeostaziei organismului, iar încă un litru de apă este consumat în cadrul procesului de detoxificare. Apa ajută la absorbţia nutrienţilor, dizolvă şi elimină substanţele produse în cadrul metabolismului şi joacă un rol important în stabilizarea temperaturii corporale (evaporare, transpiraţie). În plus, ne protejează organele vitale, reglează nivelul de electroni şi protoni din celule şi este indispensabilă pentru numeroase procese fiziologice importante. Apa alcalină poate fi un detoxifiant excelent pentru organism. Aparatul Aquarion a fost creat exact în acest scop. Vizitaţi www.calivita.com pentru mai multe detalii despre produs.
Un mod stresant de viaţă, administrarea de medicamente, o alimentaţie necorespunzătoare, care include consumul excesiv de dulciuri, cafea, alcool şi abuzul de medicamente, precum şi lipsa produselor alcaline din alimentaţie – toate acestea pot creşte în mod exagerat producţia de substanţe acide din organism, îngreunându-i funcţionarea.
Însă această situaţie poate fi combătută cu succes recurgând la protecţia naturală oferită de clorofilă, care are un efect alcalinizant asupra sistemului digestiv. Liquid Chlorophyll este un supliment alimentar ce conţine clorofiline (sările de sodiu-cupru ale clorofilei) extrase din alfalfa şi reprezintă o sursă concentrată de clorofile a şi b.
Substanţa activă de bază din Green Care este tot alfalfa, o componentă importantă a dietelor alcalinizante. Alfalfa este benefică în special pentru persoanele în vârstă, fiind un detoxifiant excelent; creşte performanţa fizică şi vitalitatea şi asigură un somn odihnitor. Nopalin este un alt produs ce sprijină eficient procesul de detoxificare.
Flora intestinală este adesea expusă efectelor negative ale stilului de viaţă nesănătos şi poluării mediului. AC-Zymes sprijină activ funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv. Menţineţi-vă sănătatea intestinelor şi echilibrul florei intestinale cu ajutorul tabletelor masticabile ProbioBalance.
Activitatea fizică regulată stimulează circulaţia sângelui şi funcţiile respiratorii (prin urmare, oxigenul şi nutrienţii ajung la celule mult mai uşor). La rândul lor, organele responsabile cu detoxificarea organismului (plămâni, ficat, rinichi şi piele) devin mai rezistente la toxine.
Pe lângă un consum adecvat de apă, este deosebit de important să înlocuim electroliţii şi mineralele pierdute în cursul activităţilor fizice. O alimentaţie echilibrată este metoda cea mai potrivită, însă suplimentele complexe cu minerale pot sprijini foarte mult acest proces. PowerMins şi MagneZi B6 sunt produsele recomandate în acest scop!
Folosirea saunei şi infrasaunei poate spori efectele benefice ale gamei cosmetice Aquabelle, permiţând pielii să absoarbă mai bine substanţele active din aceste produse. Mai mult, infrasauna combinată cu C-RX Cream poate ajuta la eliminarea celulitei.
Nu în ultimul rând, Detox Patch poate stimula circulaţia, ajutând organismul să îndepărteze eficient toxinele şi reziduurile.
Ritmul rapid şi stilul alert de viaţă caracteristice secolului 21 facilitează pătrunderea unei cantităţi foarte mari de toxine în organism, zi de zi. O mare parte din aceste toxine este absorbită de organism. Produsele CaliVita sunt fabricate din ingrediente naturale şi plante medicinale şi, dacă sunt utilizate corect, pot ajuta la procesul de detoxificare.
Pentru a incerca acceseaza linkul: http://shop.calivita.com folosind urmatprul ID: 0402451753 si parola : sanatate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu