luni, 18 mai 2009

Efectele miraculoase ale semnului crucii si rugãciunii

Oamenii de stiintã rusi au dovedit experimental proprietãtile miraculoase ale semnului crucii si al rugãciunii, a informat sãptãmâna trecutã agentia Interfax. "Am stabilit cã vechiul obicei a-l facerii semnului crucii deasupra mâncãrii si bãuturii, înainte de masã, are un profund sens mistic. În spatele lui este un folos practic: mâncarea este purificatã efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se întâmplã fizic în fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citatã de publicatia Zhizn.
Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A fãcut numeroase experimente, ce au demonstrat în mod verificat rezultatele fãcute apoi publice. Ea a descoperit în special proprietãtile bacteriale unice ale apei dupã ce este binecuvântatã cu o rugãciune ortodoxã si cu semnul crucii. Studiul a mai observat un nou si necunoscut efect al Cuvântului lui Dumnezeu, scrie Interfax, de transformare a structurii apei, în special densitatea ei opticã în spatiul spectral ultra-violet. Oamenii de stiintã au studiat impactul rugãciunii Tatãl nostru si al semnului crucii asupra bacteriilor patogenice. Mostre de apã din diferite surse - fântâni, râuri, lacuri - au fost folosite în cercetare.
Toate mostrele contineau anumite bacterii. S-a observat cã dacã se rosteste rugãciunea domneascã si se face semnul crucii asupra apei, numãrul de bacterii dãunãtoare scade de sapte, zece, sute chiar mii de ori.
Experimentele au fost fãcute astfel încât sã se excludã posibilul impact al sugestiei mentale. Rugãciunea a fost spusã atât de credinciosi cât si de necredinciosi, iar numãrul bacteriilor, indiferent de mediu, a scãzut fatã de mostrele de referintã. Oamenii de stiintã au mai dovedit efectul benefic al rugãciunii si al semnului crucii asupra oamenilor. La toti participantii la teste presiunea sângelui s-a stabilizat iar parametrii s-au îmbunãtãtit.
În mod uimitor, parametrii s-au modificat în directia necesarã vindecãrii: la oamenii hipotensivi presiunea sângelui a crescut, iar la hipertensivi a scãzut. S-a mai observat cã dacã semnul crucii este fãcut neîngrijit, si fãrã sã atingã punctele corespunzãtoare – centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii – rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu